image
  New
image

What to pay attention to when choosing a lifting mechanism?

Magdek Kiev profile picture   
Published By Magdek Kiev
$10.000.00 (USD)
  •  Location:  Kyiv
  •  Status:  Currently unavailable.
Details

Придбання ліжка з підйомним механізмом https://magdek.com.ua/ua/krova....ti/krovati-s-podemni з погляду комфорту та ергономіки є безумовно вигідним придбанням. Щоб особливості моделі мали для вас якомога більше плюсів, під час купівлі необхідно особливу увагу приділити вибору підйомного механізму. Саме від нього залежить наскільки зручно вам буде користуватися шухлядою, і скільки зусиль ви витрачатимете на підйомник.

При виборі підйомного механізму необхідно враховувати:

Розмір спального місця і його вагу з урахуванням ваги матраца і постелі. Що більший розмір спального місця і важчий матрац, то складніше буде піднімати його з використанням ручного і пружинного механізму.
Фізичні особливості власника ліжка. Якщо піднімати конструкцію буде тендітна жінка, літня або хвора людина, то спосіб підняття конструкції для них має бути максимально легким.
Місце розташування ліжка. Від місця встановлення залежить, який спосіб переміщення основи під час підйому буде для вас найзручнішим. Основа може підніматися під кутом, паралельно підлозі або за принципом книжки - до однієї зі сторін. Ви повинні мати вільний підхід до ліжка з потрібного вам боку.

Related Products